Etnokulpide jagamisel riisus koore Trad.Attack!

31/10/2017

 

 

6. oktoobri õhtul selgusid Viljandis Pärimusmuusika aidas tänavused etnokulpide saajad, aasta parimad pärimusmuusikud. Edukaim oli Trad.Attack!, saades kokku neli auhinda. Etnokulbi nominendid valiti rahvahääletusel koostöös Raadio 2 ja ETV2-ga. Oma lemmikuid tunnustas tänavu rekordiline hulk hääletajaid – 2581.

 

 

Etnokulbid jagunesid järgmiselt: parim artist: Trad.Attack!, parim muusik: Tõnu Tubli (Trad.Attack!), parim heliplaat: Trad.Attack! “Kullakarva”, parim lugu: Trad.Attack! “Kallimale”, parim uusfolkartist: Curly Strings, parim debüütplaat: Martin Müller ja Villu Talsi “Sepa Juliusega jahil”, ehe pärimusmuusika: Martin Müller ja Villu Talsi, Raadio 2 erikulp: Silver Sepp, Eesti pärimusmuusika keskuse erikulp: Untsakad.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Loe ka neid

Please reload