top of page

Uus saatesari “Pärimuzoon”


ETV2-s algab uus saatesari “Pärimuzoon”. Sarja režissöör on Kertu Köösel, operaator Madis Reimund ja produtsent Kadi-Katarina Priske. ““Pärimuzoon” on värskelt valminud saatesari, kus ei puhuta ürikutelt tolmu ega silitata kinnastega museaale, vaid kohtutakse Eesti tuntud pärimusmuusikutega nende igapäevases keskkonnas, olgu selleks kas klassi- või prooviruum, tavaline tööpäev, hetked kontserdi eel või pärast. Dokumentalistlikus telesarjas esitatakse Eesti oma muusikat just sellisel moel, nagu tänasel päeval meie ägedad pärimusmuusikud seda teevad,” tutvustas sarja produtsent Kadi-Katarina Priske. Saates astuvad üles Sandra Vabarna, Eeva Talsi, Meisterjaan, Ramo Teder (Pastacas), Meelika Hainsoo ning paljud teised muusikud ja ansamblid. Esimene saade oli eetris 9. oktoobril. Kokku valmib kaheksa saadet.

14 views
bottom of page