Triin Ruubel

01/10/2017

Eesti Kultuurkapitali helikunsti aastapreemia

 

Särav solist ja kontsertmeister, kõrgetasemeline muusikutöö solistina, orkestrites ja ansamblites    

 

“Neeme Järvi juhatamisel mängitud hooaja avakontserdi tõmbenumber oli vaieldamatult Sibeliuse viiulikontsert Triin Ruubeli soleerimisel. [---] Solisti tõelist meistriklassi näitab kontrastirohke Adagio di molto. Just siin avas Ruubel end kõige sisendusjõulisemast küljest: raudkindla tehnilise pagasiga viiulikunstnikest pole maailmas puudust (kahtlemata kuulub nende hulka ka Ruubel), märksa vähem on aga neid, kes suudavad tema kombel väärindada dramaatilis-lüürilist muusikat, noppida kõnekaid nüansse.”


Sirp 9. X 2015. Aare Tooli arvustusest

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Loe ka neid

Please reload