top of page

EMTA välistudengid

Tänavu astus Eesti muusika- ja teatriakadeemia bakalaureuse-, magistri- ja doktoriõppesse 204 üliõpilast, kellest ligi 40 protsenti on välismaalt – ingliskeelse õppekava valis 77 tudengit. Vastu võetud välisüliõpilased on pärit Hiinast, Soomest, Lõuna-Koreast, Hispaaniast, Lätist, Venemaalt, Jaapanist, USAst, Ukrainast, Kanadast, Itaaliast, Horvaatiast, Prantsusmaalt, Belgiast, Portugalist, Iirimaalt ja Iraanist. Eriti suure hüppe on teinud Soomest saabunud õppurite osakaal. Välistudengite seas olid kõige menukamad klaveri ja laulu erialad. Populaarsed erialad olid ka helilooming ja elektronmuusika, dirigeerimine ja keelpillid. Eestikeelsetest õppekavadest olid bakalaureuseõppes kõige populaarsemad laulu eriala, helilooming ja elektronmuusika ning muusikapedagoogika. Magistriõppes keelpillid, interpretatsioonipedagoogika ja dirigeerimine.

8 views
bottom of page