top of page

Klaverikonkurss “Eesti kõla” V


Keila muusikakooli lapsed. FOTO EVA TEPPO

V noorte pianistide konkurss “Eesti kõla” toimus 8. – 11. detsembrini Tallinna muusikakeskkoolis. Konkursi kava üheks osaks oli TMKKs õppinud helilooja teos. Žüriis hindasid mängijaid Kalle Randalu (esimees, Karlsruhe Muusikakõrgkooli professor), Ilze Treija (Riia Daržinši-nimelise muusikakooli klaveripedagoog) ja helilooja René Eespere.

TULEMUSED I A vanuserühm I koht – Anastasia Ivleva (Tallinna huvikeskus Kullo, õp V. Khoretskaya), II koht – Madis Sikk (Tallinna MK, õp R. Maandi), III koht – Eliise Einama (Lasnamäe MK, õp Tiina Vurma), Liis Truuverk (GAGi MK, õp A. Di Maio), Sander Tilk (Nõmme MK, õp E. Pung). Diplomid: Emma Kulm (Nõmme MK, õp L. Paldre), Anastasia Karasjova (Tallinna HK Kullo, õp V. Khoretskaya), Nikita Nesterov (Lasnamäe MK, õp S. Nesterova).

I B vanuserühm I koht – Hanna-Liis Aunver (Keila MK, õp E. Teppo), II koht – Milana Ilchenko (Tallinna MK, õp M. Sinkel), III koht – Jekaterina Martšenko (Sillamäe MK, õp I. Anikina), Mikk Mälgand (TMKK, õp M. Raide). Eripreemiad: Madis Sikk, Hanna-Liis Aunver.

II A vanuserühm II koht – Helina Kukk (Keila MK, õp D. Gromova), Sander Erik Ilves (Kiili KK, õp T. Koppel), III koht – Elsbeth Muhu (Häädemeeste MK, õp V. Väljamäe), Valerija Platonova (Narva MK, õp L. Homjakova), Ruslana Pristavko (Narva MK, õp G. Dotsenko), Jelena Tihhomirova (Narva MK, õp L. Jarovaja). Diplomid: Marie Terras (VHK MK, õp M. Pakri), Pipi Õun (Otepää MK, õp A. Are, K. Leivategija).

II B vanuserühm

I koht – Darja Kisseljova (Tallinna MK, õp M. Sinkel), II koht – Jakob Eduard Laul (VHK MK, õp M. Pakri), III koht – Ksenia Gretšiškina (Tallinna MK, õp I. Truškina). Diplomid: Jana Potštarjova (TMKK, õp M. Jürisson). Eripreemia: Jelena Tihhomirova.

III A vanuserühm II koht – Aili Pent (Keila MK, õp P. Parm). Diplomid: Dmitry Mozgovoy (Narva MK, õp I. Jakovleva), Polina Šuvalova (Jõhvi MK, õp L. Šilova).

III B vanuserühm I koht – Grete Eliise Kask (TMKK, õp M. Raide), Sofia Khvichia (TMKK, õp M. Jürisson), II koht – Theodor Teppo (Keila MK, õp E. Teppo). Diplom: Nikita Fatejev (Tallinna MK, õp I. Truškina). Eripreemia: Theodor Teppo, Sofia Khvichia.

IV B vanuserühm II koht – Karl Johan Nutt (TMKK, õp A. Sarrap, I. Ilja). Diplom ja eripreemia: Uljana Prosvetova (Narva MK, õp L. Jarovaja).

V vanuserühm II koht ja eripreemia – Ode Pürg (TMKK, õp A. Nahkur), III koht – Uljana Lvova (Narva MK, õp L. Jarovaja).

142 views
bottom of page