Hortus Musicus Jeruusalemmas

01/12/2016

Ansamblil Hortus Musicus toimus 18.–20. oktoobrini Jeruusalemmas festival “Jeruusalemma aiad”. Festivali nimi loob otsese seose Hortus Musicuse nimega (Muusika aed). Hortus andis Jeruusalemmas kolm kontserti, mängiti sefardi ja itaalia sünagoogimuusikat ning 17. sajandi alguse muusikat. Ansambli kunstiline juht Andres Mustonen ütles kohalikule ajakirjandusele, et uus festival on nagu muusikaliste sildade ehitamine.

 

Hortus Musicuse alanud hooaeg on olnud välisesinemiste rohke: septembris andis ansambel Jerevanis festivalil “Yerevan Perspectives” kontserte Hatšaturjani-nimelises kontserdisaalis. Septembri lõpus avas Hortus Musicus Moskva konservatooriumi suures saalis festivali “Peegel peeglis”.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Loe ka neid

Please reload