top of page

Eesti Jazzliidu uus hooaeg


Jazziliidu hooaja avalöögi annavad Siim Aimla ja Raivo Tafenau

Eesti Jazzliidu uus hooaeg algab 9. septembril Teater NO99 jazziklubis kontserdiga, kus lavale astub kvintett, mis toob kokku kaks suurepärast saksofonisti, Raivo Tafenau ja Siim Aimla. Uue juhatuse esimees Laura Põldvere ootab uut hooaega põnevusega: “Eesti on tulvil artiste ja kooslusi, kel on pakkuda​ ​nii palju inspireerivat muusikat. “Supi” sees​ olles unustame tihti​ ​selle suurepärase maitse. Ei pea kuigi​ ​kaugele minema, et nautida mõnusat jazzi.” Septembris tehakse koos “Jazzkaare” “Sügisjazziga” kummardus John Coltrane’le, kes oleks 23. septembril tähistanud oma 90. sünnipäeva. Veel kuuleb NO jazziklubis Eesti alternatiivmuusikast tuntud Metro Luminali ühe juhtfiguuri Rainer Jancise ülesastumist koos noore trummari Hans Kurvitsaga; Eespere-Paal kvartett toob publikuni parimad jazzipalad läbi aegade; võimas Pae Kollektiiv viib oma loomelaboratooriumisse, kus põimuvad jazz, rock, impressionism ja minimalism; ning mahehäälne vokalist Jaanika Ventsel tutvustab omaloomingulist albumit “Sweet Roses”. Jälgi Jazzliidu kalendrit ja loe rohkem lehelt jazz.ee.

11 views
bottom of page