top of page

Ülle Õun


Ülle Õun

Helikunsti sihtkapitali tunnustuspreemia: eesti muusika pildil hoidmise eest


“Olen abitu kirjeldamaks tunnet, kui kohtuvad imelise muusika loojad ja veel ... see miski. Sa kuulad, vaatad ja ei taha, et see lõppeks. Minu töö on andnud mulle erakordse võimaluse lisada heliloojate ja interpreetide loodud maailmale minu enda muusikatunnetusliku visuaalse puudutuse.

Sa muutud omakorda loojaks ja see on suur vastutus muusikute ja vaataja ees.

Väga tahaks, et televaataja kohtumised muusika ja loojatega ei saaks otsa saate tegijate nimedega, vaid see oleks algus ühele suurele elamusele, mille juurde ikka ja jälle mõtetes tagasi tulla. Sest see teeb õnnelikuks.

Helide maailm kuulub minu tunnete paradiisi. Imelisemad hetked on need, kui taipad, et oled käeulatuses geeniustega.”


97 views

Comments


bottom of page